tisdag 29 november 2011

Long time no see

Känns rätt fett bra att jag knappt har hunnit med bloggen i helgen. Var ett tag sen man hade så mycket annat för sig under helg. Jag är sjukt happi här.

Hur som, en snabb uppdatering då.
Mina dagar fyller jag upp med nytt folk, massa mat, hård träning & i butiken.

Jag har typ hunnit bli lite små fet under min tid här, den ena buffén efter den andra, den andra efterätten efter den andra, myskväll med godis händer ofta.

Men jag har för fullt upp med att njuta av mitt liv just nu så jag orkar inte bekymra mig över den nu, jag vet hur man går ner i vikt och kan ta tag i det sen när det passar bättre. Orkar inte avstå från massa socialt och gotta bara för att ;)

Helgen har varit helt underbar med nya bekantskaper, sett AA elits grymma atleter på scen under DC, mat & mys, som jag precis berättat om, haha..

Idag har jag tvingat med Janne på en lång morgonrunda innan vi dödade en lunchbuffé, åt för tre karlar :)) Snart ska jag visa hur det går till när man piskar pecsen, jiiiiii :)Känner mig stark och farlig, fniss..

Imorgon blir det en heldag/kväll i Helsingborg. Duramax förrådet ska fyllas på, träning på ngt gym, mat och bio MED en godispåse i handen ;)Min nya kropp, haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar