lördag 17 december 2011

backtobasic.

Var helt sockerkickad igår efter mitt naturgodis. Ett par dagars strikt kost vänjer kroppen fort av sig och blir väldigt lättpåverkad av socker. Så blev inte många sömntimmar, tur att K var vaken så jag fick sällskap iaf :)

Jag är väldigt svag för just naturgodis. Det finns inget bättre än att sitta och plocka ur en sån påse, länge. Som jag nämnt tidigare innehåller en perfekt unnardag thaimat och naturgodis, chokladsorterna..

Helst ska thaimaten komma från min favorit resturang i hbg. Tro mig, jag har ätit sjukt mkt thaimat i mina dagar, på olika ställen, i olika städer, men just den underbara mysiga lilla resturangen i Helsingborg serveras maten med hög standard, klass & omsorg. Hur som, kanske inte så intressant men jag drömmer mig bort.

Den ligger på Hamntorget 3 & ägs av väldigt fina människor ifall ngn skulle vara i närheten så rekommenderar jag att kika förbi där :)

Min favorit rätt är helt klart, PAD THAI!!

Idag är det back to basic. Havregryn,keso, ägg, kyckling & potato!
Ett benpass ska också göras. Får köra extra hårt idag med den extra energin som är lagrad i kroppen ;)

Jag & Anton körde bröst istället igår & det är jag glad för jag lekte bort 30kgs hantlarna ;) Jisses vad stark jag har blivit! Mmmm, vilka muskler jag kommer få..

JAG HAR ETT MÅL :))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar