fredag 30 december 2011

Bad girl gone big

Har ingen vettig förklaring till rubriken!

Men hej mina vänner!

Ska försöka sammanfatta mig lite kort om vad som hänt under veckan :)

Jag har som sagt skärpt kosten ordentligt efter julens bravader, har gått jätte bra.
Jag sa att jag skulle berätta om mitt upplägg, men kom snabbt på nu att jag inte har ngt.

Jag äter som jag alltid gör (förutom saffransbullarna & chokladen som tillkommit under julen) fast i mänskliga mängder. Inte 1kg kyckling i en måltid och inte en hel grillad kyckling innan sängen (haha). Jag svälter inte men jag ligger heller inte i soffan och inte kan andas ;D hahaha..

Min "cardio" som jag berättade om är enkel. Jag promenerar/cyklar över allt, när jag tar bussen så hoppar jag av halvvägs och går resten :) Malmö är fint och jag älskar att se mig omkring. Den görs ICKET på gymet. Det är perfekt när det blåser hela tiden, för jag lyckas alltid få motvind. Jag går ofta vilse så det blir längre sträckor då och då, haha.

Går jag ner i vikt, så fine, vad bra. Om jag inte gör det, så fine, skitsamma. Då kör vi på min köttfifan inställning istället, jag ser gärna ut som en julgris, jag orkar inte bry mig :) Jag har stått på scen flera gånger så jag är cool iaf.

Det går för bra på gymet nu för att jag ska engagera mig mer än såhär & det är allt som betyder ngt! Som jag sa tidigare, DAMN vad jag ska bygga. Får ta smällen sen när dieten kommer ;) Jag har haft så jävla kul så det var värt det. Så länge jag inte väger mig så är jag nöjd faktiskt, tänk vad den där förbannade vågen kan göra!

Fan vad jag gnäller om vikt och sånt, haha. Men det är det enda vettiga jag har att skriva om! & jag blir så glad av era söta, pushande mejl! NI ÄR UNDERBARA! Tror inte folk förstår hur mkt just mina bloggläsares ord betyder alltså.

Ni skiter väl säkert i hur bra det gick för mig på min första arbetsdag, därför tänker jag inte sitta och skriva om det! ;)MEN! När jag gick hem därifrån så var jag helt lycklig över att jag fått ett jobb med fasta arbetstider, icket fysiskt ansträngande & jag kan äta mina matlådor när jag vill = perfekt för fitness kvinna under diet!*

Sen borde jag börja flytta in i lägenheten nu, men jag har svårt att slita mig från Rosie. Hon är min trygghet här, hon ser till så jag inte far illa till, hon ställer upp hela tiden, jag är inte ensam i en stor stad längre när jag har en sån underbar vän nära.

Hon är guld & jag bara älskar att prata om livet med henne.
Detta gäller alla huvuden under detta tak, som jag sagt förut känner jag mycket glädje & värme här :) Alla är så fina.

Men, jag måste ju samtidigt lära mig stå på egna ben & alla måste ju "flytta hemifrån" ngn gång ;) Dom har iaf sett till att jag kommit igång bra med malmölivet & det kommer jag vara evigt tacksam för!

Det blev visst långt iaf, imorgon är det nyår! WIIE!
Pecs and delts baby och sen ska jag förstöra denna veckas bariga kost med sjukt mkt mat!

PS: Körde ben idag, gick sååååå KUNG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar