fredag 23 december 2011

Du kommer inte att få suss.

Go hard

Go big

Gain & grow.

Efter SM sa Ahmad;

Susanne Naamani du har gjort det så bra. Du har en ram och linjer som jag inte ofta ser på BF tjejer. Och jag har inget att säga förutom att framtiden är din.

Som jag ska kämpa!!
Och nej, jag kan inte sluta gnälla om det här för mitt enda mål 2012 är få en riktigt bra fysik, se till att Hugo alltid mår bra & att jag ska vara bra på mitt jobb. Jag är helt jävla övertaggad!

När man ser framemot något mycket, kan man inte tänka på ngt annat.

TILL HUVUDSAKEN DÅ:

Dom som känner mig märker nog att jag är lite förvirrad just nu. Vet varken ut eller in med mycket. Och jag kommer som det ser ut just nu, ta hjälp av en mycket erfaren, klok dam som ska få hjälpa mig med att få bukt på mina mål och uppnå det jag strävar efter det kommande året. Jag är mycket driven som person och vet att det jag klarar av det mesta jag tar mig an. Däremot är jag sämre på att bearbeta tankar och organisera upp allting. Vill mycket på en och samma gång och då kan det vara bra att våga erkänna sig lite svag och ta hjälp. Mer om just denna bit senare när allt är mer klart!

"Problem blir mindre när man delar dom"

Jag förblir optimistisk och är säker på att allt kommer bli bra :) Att börja om från noll med allt är inte lätt men det kommer bli väldigt spännande & jag tänker suga åt mig allting med glädje och växa till mig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar