måndag 5 december 2011

FitnessFestivalen

Då var den helgen över. Är mer död än levande idag. Fick ihop ungefär 7h sömn under helgen, men det var det värt! Kan säga däremot att jag inte var mitt fräshaste jag, haha fyy fan hur jag såg ut.. Men det fanns inte tid till hårfix och smink osv osv..

Jag jobbade ju i Celsius monter, fullt ös hela tiden, men ruggigt kul :)
Helt underbart att få träffa så mkt folk.


Hur som, var sannerligen en upplevelse att få så alla tävlande "från andra sidan"
Jag blev rätt så mättad faktiskt.

Istället för att känna "åh, jag önskar jag också var i form" kändes det himla bra att vara fet. Tanken på en diet nu ger mig kväljningar, tanken på att inte äta chocklad hela tiden gör mig ledsen, haha..

Men det är väl bara ett tecken på att jag råkades bränna ut mig förut. Att göra tre tävlingar på tio månader är ingen lek. Varken för kropp eller knopp. Att jag inte hade en enda ätardag under min senaste diet gjorde väl inte susen för en avslappnad offseason heller :) Jag brukar ju alltid vara jävligt mån om att vara i god form året om, men denna gång har jag inte velat eller ens orkat bry mig.

Ska jag kunna satsa helhjärtat med full motivation nästa år så får jag leva lite som en knubbsäl denna gång. Jag vill riktigt känna det där "fan vad skönt det ska bli med diet"

Har gått upp 5kg sen jag kom till malmö och ligger nu 12kg över min tävlingsvikt, absolut inte nödvändigt men defentivt värt det :)

Jag har, och kommer alltid älska min kropp precis som den är :) Fet eller smal, spelar ingen roll.

Men just nu älskar jag att vara STOR!! :) Jag vill inte gå ner ett enda kilo!
Som sagt, mättad på iform just nu, hahaha..

Just nu måste jag däremot fundera över när jag ska åka tillbaka till kalix. Jag drog ju därifrån som hastigast och har endel att ordna upp där.

1 kommentar: