tisdag 20 december 2011

För min dröm

Ledord: Hardwork pays off.

Jag är så lycklig idag!

Det är en sån här dag man känner att allt varit värt det.

Dom som hängt med, vet att jag på ganska så ren inpuls packade väskan, tog hunden under armen och lämnade allt i kalix för att starta om på nytt i malmö utan att egentligen ha något klart, varken jobb, pengar eller bostad, ingenting.

Efter ett par veckors krigande kan jag idag, äntligen säga: jobb och bostad, CHECK!! :) Sååååå skönt. Vissa stunder har allt känts hopplöst och jävligt korkat gjort av mig och då är det tur att man har folk runt sig som stöttar och hjälper.


Må gudarna veta att det inte alltid varit så lätt. Såklart är det enklast att bara "gilla läget" och flyta med för trygghetens skull men jag ville ha en ändring så jag chansade :) Nu kommer jag proppas med nya erfarenheter, möta nya människor & utvecklas som person.

Jag är skyldig många ett stort tack, väldigt många, det här är jätte stort för mig, för jag kan knappt fatta att jag fixat det.

Det finns sjukt många underbara människor på AA elit som varit med och pushat, Billy som stöttade mig när det förmodligen var som värst, Kristoffer & Mamma som hela tiden tagit hand om mig, Emma som har orkat bära för två när jag själv inte pallade, Rebecca för alla fina kloka ord & vägledning som fått mig att tänka två gånger innan jag gjort ngt dumt, sen framförallt Rosie & c/o som gav mig tak över huvudet, kärlek och massa sparkar i baken tills jag fick ordning på allt. Hade icket gått utan er

& creed till mig själv så klart för att jag vågade! :)) haha..
MAN SKA GÖRA ALLT FÖR SIN DRÖM :)

Ska sprätta en celsius och fira med ett ordentligt bröst & axelpass idag! jiiihooo.

PUSS PÅ ER!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar