tisdag 13 december 2011

Framtiden, jag är din.

Jag har precis varit och skottat bort all underbar snö från våran tomt & en massa tankar slog mig.

Jag försöker hela tiden komma på ursäkter till varför jag ska tävla till våren, fastän jag lovade mig själv efter SM med ett big no no att nu är det vila. Det är tur att jag har människor i min omgivning som bromsar mig :)Allt är ju så himla kul med att börja kriga mot en tävling, bilder, resultat, viktnedgång osv, men nu ändrar jag på den inställning & börjar tvärtom istället.

Från och med idag kommer hela min blogg bara vara i offseason mode. Jag blir arg på mig själv för att jag är kass på att lägga upp bilder nu när jag är stor. Det är jag ju defentivt inte ensam om heller.

Men..
Varför ska vi bara lyfta fram våra kroppar när vi är i form?
Hur många är det i just denna skrivande stund som tävlat på lucian som ligger och gråter över den förlorade tävlingsformen med en lussekatt i handen?

Det är ju VI som skapar någon slags skamkänsla och försöker gömma viktuppgången. Nej nu jävlar bryter jag strömmen, vänder kappan efter vinden osv osv.

Det är jävligt ballt att vara stor och kvinnlig och jag vill defenitivt inte springa runt och se ut som en 7-åring i kroppen adderat massa muskler. För vet ni vad jag har märkt, att jag skapar en uppfattning om hur bra form jag är i bara genom siffror på vågen när jag i nästa sekund kan tycka det ser helt OK ut i spegeln. Dubbelmoral? eeeh ja.

Tacka vet jag KÖTT, big asses, tunga pressar på gymet, mysiga hemmakvällar när man äter tills man spricker, ståtliga stabila kroppar osv.

För fyyyyyy fan vad redo, återhämtad, laddad jag kommer vara när nästa SM satsning drar igång. Det är så det ska kännas också.

Så officiellt nu, min 6-8kg jag brukar ligga på från tävlingsform kan nu skickas på posten iväg och komma tillbaka när min 10-12kg är beredd att dra :)
Det roliga är faktiskt att jag gått ner jätte bra i förra veckan direkt jag slutat bry mig, men jag kommer inte ägna fler tankar åt det.

68kg är min trivselvikt, det tänker jag inte skämmmas för å säga men absolut, jag tänker heller inte bry mig om vad som står på vågen nu, jag mår lika bra iaf :) Det är ju vinter, fniss...

Så här kommer den nakna sanningen fram. Bilden är tagen i fredags efter en vecka med clean food & tung träning. Jag tycker det går att forma kroppen alldelens utmärkt på "högre höjder" Man behöver verkligen inte se fet ut heller, det hela handlar ju om vad man jämför med.

Detta är mitt utgångsläge, nu ska det byggas!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar