måndag 26 december 2011

Dancing my ass off.

Igår gjorde jag något jag inte gjort på en väldigt lång tid, en sisådär 2år...

Jag festade :))


FAN VAD KUL JAG HADE! Enda gångerna jag lämnade dansgolvet var för att springa till baren och sen snabbt tillbaka.

Jag dansade tills svetten rann, jag log hela tiden, jag har träningsvärk som bara fan i benen idag, att dansa i högklackat i 3h är också bra träning ;)


Det var så skönt att få släppa loss, bara dansa och njuta av musiken, jag hade glömt bort hur jävla kul det var! DANSA DANSA DANSA <3


Klockan elva bestämde jag mig på ren inpuls för att gå ut. Gjorde mig klar på 45min :) Jag satt i badrocken nyduschad när jag kom på det. Fixade håret, sminkade mig, drack en drink innan jag skulle välja klänning. Och det var allt som behövdes för att jag skulle bli tillräckligt rund om fötterna & även tycka att klänningen satt bra. För i ärlighetens namn, min kropp är väl inte i toppform efter all julmat jag tryckt i mig ;) Var fortfarande svullen som en gris. Hade en rund och fin mage, men nu var jag för eldad för att bry mig om det, haha..

Var på lilla först innan vi gick ner på valhall och då hade det hunnit börja snöregna. Ni som känner mig vet att jag har riktigt lockigt hår. Så halva håret var lockigt & löshåret var rakt när vi var framme på ställe nr 2, men det sket jag lika mkt i som min mage.

Men, faktum återstår fortfarande, alkohol & min livsstil går inte särskilt bra ihop. & jag vet ju vad jag helst spenderar tid & lägger min energi på :) Men fan vad jag behövde igår, komma ur bubblan ett tag och bara kööööööra :)

Fokuseringen efter min drink var inte allt för bra så ni får nöja er med en suddig bild ;)

Och seriöst nu, den stora frågan kommer igen. Do you want a big ass or ripped arms?
Jag vet vad som är snyggast i klänning iaf ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar