onsdag 7 december 2011

time out med min loverboy..

Yes, fick rådet att ha uppehåll med mitt underbara kreatin animus. Var en skrämmande tanke först med det gick bra :) Gäller att ställa in sig rätt psykiskt bara, haha.
Detta är då för att kroppen inte ska vänja sig. :) Så nu pausar jag 2-3veckor.

Första passet utan blev igår. Blev ett riktigt gött bröst & axelpass! Hela AA elit fitness gym är ju som ett enda uppåt tjack så det är fasen svårt att inte få till ett galet pass där. Människorna där är mitt PWO och igår fick fick jag hjälp av Naveed, mycket ödmjuk kille som presterat väldigt bra i år på tävlingarna. :) Jag försöker verkligen träffa på och träna med så många likasinnade jag bara kan för att lära mig nytt och suga åt mig erfarenheter HELA TIDEN. Jag vill utvecklas och bli grym, thats it! :))

Har i veckan även detoxat lite och 3kg har faktiskt runnit av. Bara hållt mig till kyckling, bönor, havregryn, potatis, ägg, avokado & prottepulver. Behövdes med tanke på helgens bravades, såg ut som en kossa, haha. Mängderna har fortfarande varit enorma, I like it big!

Idag blir det coachsnack med Ahmad, förberedelserna inför kommande satsningar skall planeras noga redan nu och jag vill ha ett bra upplägg redan från nyår.

Ett benpass och mys ska också hinnas med :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar