lördag 7 januari 2012

bästa födelsedagen!..

Åååh vilken underbar födelsedag jag hade igår!

Vaknade upp och det var strålande sol, gick på en lång promenad med Hugo och när jag kom hem överraskade Emma mig med ett stort frukostbord! Vi år och mös. Efter lite vila for jag till gymet och rev av ett fantastiskt ryggpass :) gick så bra!

Under kvällen samlades vi ett stort gäng och åt på Fridays och förfestade lite. Blev såå rörd när Evis hade fixat så att servitören kom med ballonger och en drink med tomtebloss i, dom sjöng för mig också, haha! Var så fint <3. Sen gick vi ut och dansade heeela natten. Var inte många ggr jag och Rosie lämnade dansgolvet, haha.. Jag älskar att dansa, jag älskar musik!

Gryyyyym kväll, jag ska skatta mig lycklig :) <3

Idag har det inte blivit många knop, endast lämnat sängen för att hämta thaimat & dra till gymet och köra bröst & axlar. :)

Ikväll ska jag äta choklad. Imorgon bitti ska jag inhandla kyckling, nötfärs, kvarg, potatis, bönor, avokado, bär, grönsaker och fixa ordentlig mat till veckan! Alltid lika skönt att återgå till sina rutiner efter helgerna. Men samtidigt väldigt nyttigt att få lite distans :)

Jag skriver ju från mobilen nu så kan inte lägga upp bilder men jag önskar att ni fick se min fina bild från morgonpromenaden, min mat och den fina tshirten jag fick av Ahmad i födelsedagspresent igår :) fast den delen som har mig på facebook har ju iaf sett, haha..

Puss på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar