onsdag 4 januari 2012

Idag blir jag en stor tjej!

För idag flyttar jag hemifrån!

Känns bra men som jag gnällt om tidigare kommer jag sakna min adoptivfamilj :) Men dom försvinner ju inte ur världen. Rosie komme fortfarande vara min bästa vän & jag kommer inte lämna dom ifred för det, haha.

Nåväl.

Ryggpasset gick sjukt bra igår. Det jag gillar så himla mkt med Ahmads gym är inte bara det högklassiga gymet utan också att det är så mysigt innan & efter passet. Man sitter i myshörnan och laddar/varvar ner.

Igår efter passet hade jag ett väldigt bra samtal med Fadel, en grym & ödmjuk kille i teamet som gav mig lite "kött på benen". Jag har ju sagt det förut, jag har så sjukt fina människor runt mig här som vill att det ska gå bra för mig och jag slipper göra många misstag tack vare dom :)

Nåväl, ska bli skönt att få starta mitt liv på riktigt idag. Är säker på att allt kommer bli :) Och då kan mina älsklingar uppifrån börja komma och hälsa på mig!

Jag ser framemot ett år med totalfokus på att få bygga upp ngt stort, få alla pusselbitar på plats. Träning, tävling, jobb, hugo, vänner, hem osv.. :)

Vill man så går det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar