tisdag 17 januari 2012

jag älskar makten min vilja har.

Vi är nu inne på den tredje dietdagen.

Jag känner att jag kommit igång ordentligt. Jag är ständigt hungrig och jag tar det som ett gott tecken på att min förbränning kommit igång. Min kropp svarar på det sänkta kaloriintaget och när min mage kurrar, begär mer mat så beundrar jag mitt psyke, den starka viljan som låter bli att äta mer.

Jag älskar känslan av fullständig kontroll. Jag struntar i att äta annat än det jag bestämt mig för just för att längtan efter att leverera, komma i form till en tävling är större än att lyssna på kroppens överlevnadsignaler. Kroppen vill lagra, men det får den inte :)

För jag ska ställa mig på scenen i den form som jag har målat upp i mitt huvud, inget annat gäller.

Total fokus på sitt mål och massa disciplin krävs för att klara av att komma ur den bubbla där man endast levt i lyx och komfort. Det är så himla mycket enklare att äta den chokladbiten, extra skopan med ris osv än att låta bli. Men jag gillar utmaningen.

Jag älskar att pressa mig och se hur jag kan forma min kropp.

Jag har defenitivt inget problem med maten jag äter nu, jag älskar cleanfood på vardagarna lika mkt som jag älskar att trycka onyttigheter på helgerna. Skillanden är ju mängden och det är den det är fel på, haha.. Helt plötsligt blir 100g havregryn endast 35g osv, haha..
Överätningarna på helgerna är ju dock det som gjort mig så stor och det kommer jag ju också få hoppa över men det där är mer en vanesak :) man gillar lyxet helt enkelt.

Faktiskt :) Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar