torsdag 5 januari 2012

Sådärja!

Ligger i sängen och myser med en kopp kaffe medan jag lyssnar på regnet som smattrar ner för fullt! Idag vaknade jag upp i lägenheten för första gången och det känns oförskämt bra! Nu har jag mitt hem och jag har ett jobb, basen är gjord alltså, så nu är det bara att jobba utifrån det :) Känner mig jätte duktig! Jag längtar tills den ekonomiska biten börjarr rulla igång också, tror fan jag lever på existensminimum nu alltså, haha..

Tur att jag har världens bästa Mamma som inte lämnar mig i sticket och ser till att jag kan uppfylla mina drömmar! Finns inga ord som kan beskriva hur otroligt snäll och hjälpsam hon varit heeela tiden. Med henne klarar jag allt!

Jag vet att det kommer vara lite tufft tills jag fått min första lön men det gör ingenting, allt kommer vara värt det sen. Det vet jag nu :) & jag lovar lilla mamsen att en vacker dag kommer jag kunna återgälda allt till dig <3

Hur som haver, igår fick jag sån jävla pump i axlarna att det tom blev svårt att träna, haha.. Det är lycka det :) Mina axelpass har blivit optimala sen jag kom i kontakt med Ahmad. Vet ni, när jag är på hans gym, då känner jag att livet är fulländat och jag behöver ingenting annat för att vara lycklig.

Idag ska jag få samma känsla när jag tränar ben :) Sen jobb med världens härligaste gäng! Det är så kul, vi alla är unga och det är skön stämning!

Dags att göra en brakfrukost och tagga till passet ;) puss på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar