fredag 27 januari 2012

snacks

Ligger i sängen och har precis läst ut min bok, "Tarzans tårar" grymt bra var den. Tuggar på ett äpple och dricker pepsi max. :)

Jag har under mina dieter ett "fritt" äpple som jag får äta när jag vill under dagen. Det är ett måste, jag älskar äpple. Var faktiskt när Camilla coacha mig som hon gjorde att jag fick dille på dom, kan äta hur mycket som helst på alla möjliga sätt! Mumma..

Jag har inaktiverat min facebook för några dagar sen, det behövs ibland. Jag blir ofta väldigt extrem gällande den sidan. Så ibland kan man ta en paus under ett tag :) välbehövligt att leva IRL ibland, haha..

Man lever ju ganska intensivt genom facebook och det är roligt att se vilka som hör av sig även fast man inte extisterar där. Sen tycker jag det är lustigt när folk frågar varför man tatt bort dom, då börjar jag genast undra vad dom gjort som framkallar den nervösa känslan. Sen har jag skrattat varje gång jag fått ett sms där det stor "Hur mår du? Varför har du tagit bort din fb? Vad har hänt" fniss.. Haha

Ska snart äta kyckling och bönor och ikväll är det peeeeecs och axlar som gäller :) är egentligen imorgon jag ska träna det men min träningsvärk i benen är verkligen fruktansvärd just nu så ett ryggpass känns bökigt, får bli imorgon :) då är det även två års jubileum på gymet, öppet hus med andra ord! Wiiiie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar