onsdag 18 januari 2012

whats life is all about.

Min axelpass gick i vanlig ordning snuskigt bra. När jag tränar axlarna och får upp volymen efter ett litet tags pumpande, då känner jag mig oslagbar. Jag känns perfekt då, jag ler och känner en sån häftig känsla i kroppen :) Det är en fin känsla.

Jag vägde ju mig också, -2kg på fyra dagar, haha.
Det är ju bara vatten som släppt men det är ändå ett stegg i rätt riktning. Jag har gått in hårt i veckan och plågat mig lite extra så det resultatet var välförtjänt.jag har en väldigt lång väg att gå denna gång så tålamod kommer få bli min bästa vän.

Känner mig dock väldigt tillfreds med mig själv och min kropp så lugnet finns där och jag känner ingen stress. Men resultaten ska samtidigt få komma fram lite snabbare nu såhär i början. Jag tar dag för dag och låter kropp och psyke hjälpas åt :)

Imorgon ska jag träna ben, lääängtar. Blir en till nötfärsdag och kommer även äta lite lax. Jag känner aldrig någon press under benpassen eftersom jag tycker dom är väldigt bra som dom är men det är även en muskelgrupp som jag älskar att träna så brukar ändå ta ut mig rätt mycket. Dessutom kan rumpa och baksida aldrig bli för välformade ;) hur som det jag skulle komma fram till var att jag ska äta lite lax för att tillföra extra energi eftersom att benpassen kräver en del, haha..

Ha en bra kväll :) Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar