onsdag 15 februari 2012

aaaaalluuuuure

Igår var det alla hjärtans dag och det bästa under dagen var nog när budkillen knackade på dörren med tre flak celsius av mina favoritsmaker. Sådärja, vissa vet vad tjejer vill ha. Sa det igår också, blombuketter och chokladaskar kan slänga sig i väggen om man jämför med det.

Jag är totalberoende av den underbara drycken, den förgyller mina dagar.
Annars dietade jag som vanligt, (eller förresten, åt en halv grillad kyckling innan sängen men det förtjänade jag efter en rätt lång kvällsprom) körde ett axelpass och fick lite kärlek. Natten var också till belåtenhet, förutom mina jävla mardrömmar som jävlas så jag måste vakna hela tiden. Morgonen sög också. Men men det räknas som idag,så gårdagen var helt perfekt enligt mig.

Fortsatte vara nedstämd fram till jag började med mitt benpass, efter det var jag mig själv igen.

Vad annars kan jag berätta förutom att jag sänkt kosten ännu mer. Plockat bort riskakorna och prottedrinken efter träningen, sänkt kolisarna till såpass att jag endast intar lite bönor två gånger om dagen och havregryn till frukost. Innehållet i matlådorna fortsätter jag ha smått.

Ner ska jag, blir mer och mer taggad varje dag att plåga mig lite extra. Den som lider mest, blir bäst. :)

Kommer även lägga om träningen lite och köra mer light weight baby, hoppas jag klarar det. Är en sucker för tunga vikter.

Anledningen till detta är för att jag går ständigt runt och ser ut som en svullen gris. Okej, kan ta att min mage putar ordentligt direkt av bönorna men jag ser ut som värsta krampan. Nu vill jag bli liten och det ska jag bli. Väger inte ens maten för jag vet att jag ligger nästan lite för lågt för att vara vid dietstart men det man inte vet mår man inte dåligt av. Jag funkar och presterar iaf. Så länge jag är big size så kan jag snåla ;)

Vi fortsätter i samma goda anda :)

Nu ska jag koppla av, är ensam hemma, mitt benpass var förjävla skönt. Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar