fredag 10 februari 2012

Det håller i sig!

Idag har jag varit på sååå bra humör :) Springer runt och är jätte glad, jag älskar det!

Min dag startade så tidigt som 05.40. Nu vill jag inte låta som värsta tönten men jag har knappt kunna sova inatt, vaknat om och om och om igen av så äckliga jävla mardrömmar. Det kändes som på film, man kastar upp sig med ett skrik och svettas som ett äckel av rädsla så efter det vägrade jag somna om, jag vågade snarare inte. En kompis fick ringa och lugna mig, så illa var det. Hujja..

Låg och drog mig i sängen ett bra tag och sög på en Celsius medan jag kom på tanken att om den drycken varit en man hade jag gift mig direkt! REAL LOVE.

Hur som, begav mig ut på morgonpromenad med min käraste Hugo i 60min. Var så ljuvlig ute så jag vände i dörren och gick ut och strosa på stan i en timme till innan jag gick in på Jensens och käkade, med mig själv. Så underbart det är att vara med sig själv ibland. Ännu mer underbart att man kan få perfekt dietmat där :) Kyckling, bönor och grönsaker YUM. Hur som, jag älskar att titta på folk och jag älskar att gå ut och äta. Så jag var väldigt nöjd med min dag :) Jätte nöjd, kul att jag kan roa mig själv, haha,

Kaffe på stan med gumma, ladda för träning med protte, havregryn och celsius.
Rev av ett jätte bra ryggpass och pricken över i:et på hela dagen var när Ahmad kom och gav tips på en specialarövning. Då blev jag så glad att jag ville gråta :)) Fick världens stördaste pump och den tog så sjukt bra på dom ställena jag behöver förbättra. Från och med nu ska den nötas sönder ordentligt, wiiie. Längtar redan till nästa ryggpass ;)Jag älskar att vara på gymet, sån känsla!

Hur som, nu sitter jag och äter kyckling, keso, sötpotatis och grönsaker. MUMS.

Alltså jag har bara älskat upp den här veckan, allt går så bra. Såhär bra har en dietvecka aldrig gått för mig och jag vill bara fortsättaaaaaa. Mäktigt hur man kan inspireras av vissa personer. :)

Fan vad jag skriver, men jag är så glad så jag måste få skriva av mig. Skiter i om ni läser eller inte, haha..

PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar