lördag 25 februari 2012

god morgon älsklingar

;-*

SÅ UNDERBART MED LÖRDAG!

Veckan (gårdagen) avslutade jag med ett ryggpass följt av en kvällspromenad vid vattnet, grillad kyckling & sightseeing i malmö med super bra musik.

Det gjorde mig på super bra humör, i ärlighetens namn ville jag bara lägga mig ner och tyna bort vid dagens början. Jag hade så ont i hjärtat så jag inte ville göra ngt annat än att smälta bort.

Var två sekunder ifrån att bryta ihop på gymet, enda anledning som gjorde att jag for till dit var faktiskt för att "hindra" mig från att dra och köpa en stor jävla påse med naturgodis. Vissa tappar matlusten när dom är ledsna, andra äter, jag hamnar i den senare katogerin. MEN, jag har en sån underbar solstråle i mitt liv som inte ger ngt annat än fet jävla glädje genom att bara finnas.

Aa precis, denne individ räddade mitt pass och min kväll :) Allt var som bortblåst efter ett par sekunder och jag skrattade. haha, sinnes..

Vissa människor är som hundar (haha) dom känner på sig när man är ledsen och behöver muntras upp utan att behöva fråga något.

OMGE ER MED SÅNNA MÄNNISKOR :)

Och ni är mina vänner så tänker inte låtsats att det är värsta grejen som hänt utan det är bara såpass att min mor skickade ner 6st kartonger med mina grejer till malmö. 2st försvann, dom två viktigaste.

Mina tävlingsdräkter, tävlingskor, smycken, alla mina träningskläder från Bia brazil & betterbodies, mina tjockiskläder, dom två ynka kartongerna hade ett värde av ca 30.000kr. Men den summan är helt obetydlig för mig. Mina fina dräkter som man använde i rond 2 (den ronden som inte ens existerar mer) är borta, min fina lila baddrräkt. Min första finalbikini som jag fick visa upp på scen efter så mycket slit.. Min underbara gröna finalbikini som jag inte ens fått visa upp ännu.. Det är sorg i hjärtat. Ingen kommer någonsin kunna ersätta värdet av dom. :(

Nåväl.. Trevlig helg :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar