tisdag 7 februari 2012

Kan inte tänka jag står bara här och ler

Tycker min gumma fick fast mig pretty damn good om hur jag varit idag ;)Alltså jag har varit såååååå glad idag, eller jag ÄR skit glad!

Hade världens bästa känsla redan från det att jag steg upp. Sprungit runt och fnissat hela dagen.

Vet inte riktigt om ni förstår vad jag menar, men ibland går man bara runt med sånt pirr i kroppen, jag glömmer bort allting. Jag har tom varit så glad att jag glömt bort måltider :)) vet inte riktigt hur jag ska formulera mig, men jag måste skriva av mig iaf.

Jag skyndade mig hem från gymet, mitt ryggpass gick jätte bra förövrigt och jag ökade i alla övningar. :D

Hur som, jag skyndade mig hem från gymet för att jag hade så mkt energi i kroppen som jag inte riktigt fick utlopp för där. Kastade av mig väskan, kopplade på Hugo tryckte i hörlurarna och gick ut.

Jag har ont i kinderna för jag var bara tvungen att le hela jävla promenaden, mina ben ömmar för jag spände dom så hårt och gick så fort att jag nästan snubblade över mina egna steg. Brände av en timme i högt tempo så nu kanske jag tom blir smal till imorgon, min kyckling smakade väldigt bra nyss. Men det var inte därför jag gick ut.

Inte ens energitjuvar skulle kunna rubba detta idag, cuz tonight we are gonna enjoy life.

Förresten så var det en vän till mig idag som sa att man kan se lycka i mina ögon :) Då blev jag ännu gladare för innan jag flyttade till malmö och var mindre lycklig så sa min älskade granne att en människa faktiskt kan dö inombords.

Det bästa med hela den här känslan är att det skriker "ensam är stark"
Skit töntigt, ja jag vet. But so fuckin true :)

MWAAAH ;-*

//

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar