fredag 17 februari 2012

kyckling på fredag, det gillar jag bäst

Jag vill ha fredag idag.

Och det är det också!

Tänker fatta mig kort eftersom jag alldelens strax blir upptagen.

Ett hyffsat ryggpass blev det idag. Det gick jätte bra men pga att det är slutet på veckan och mitt låga carbsintag är ju inte pumpen maximal direkt. Men styrka och kontakt fanns där. Stark kände jag mig också men höll mig rätt light weight baby. Jag följer "order".

I och med att jag icket grisar hela helgerna längre så försökte jag ändå plocka ideér från min inspirationskälla. Så ikväll köpte jag mig en grillad kyckling. Åh vad jag älskar grillad kyckling med massa örtsalt på. Mmmmmm...

Så istället för att äta onyttigt fredagkväll för att dämpa aptiten under lördagen så åt jag ena halvan av denna fantastiska kyckling klockan halv tio och den andra halvan nu vid midnatt.

Jag är mätt, belåten och kommer dessutom sova gott, vakna mätt vilket gör att jag kommer äta ordinarie dietfrukost tolv timmar senare efter en ordentlig sovmorgon.

Jag kommer äta valfritt imorgon från 18.00 :)

Det roliga är att för tio min sen var jag dööööömätt, nu känner jag mig i normalt tillstånd. Vilket jag tar som ett tecken att min förbränning fick sig en kick efter veckans låga intag. Detta blir nog bra!

Ser framemot morgondagen :-) puss och trevlig helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar