lördag 18 februari 2012

lördag

Lika glad man är över att den börjar, lika glad är man när det ska sluta ;) Just nu i sekunden är det två minuer kvar av min ätardag och jag har precis ätit tre äggmackor. Knäckebröd, smör, keso, örtsalt och ett ihopvikt stekt ägg över, muuums. Räknade på att två sånna mackor ger ungefär 270kcal vilket är en snickers ungefär. Jag gillar att räkna så, man uppskattar värdet och mängden mat man kan få istället för en liten chokladbit exempelvis. Nog för att man ska unna sig sånt också när man väl är igång men jag vill ändå hålla intaget på lördagar hyffsat så jag slipper dräpa mig under veckorna.

Idag har jag ätit;

Kött och råstekt potatis
Belgisk våffla med mjukglass, chokladsås och jordgubbsylt

Räkmacka och latte

Thai mat, pad thai :)
En cheesecakebit och en chailatte

Lite marabou och en snickers

Och slutligen mina äggmackor nyss :)

Skulle ju hålla mig fram till klockan sex med att börja äta gottat men när jag sitter i bra sällskap ute och blir tillfrågad efterätt så är jag inte den som är den och säger nej ;) haha.. Var första gången jag åt en belgisk våffla och det var sååååå gott. Blev dock helt däckad efteråt, låg i hypnos i fyra timmar, haha.

Nåväl, mycket trevlig dag och åt betydligt mindre och bättre kalorier än förra lördagen :) blev varken 750g chrunchy eller 400g naturgodis, fniss. Är nöjd ;) nu bara lugn natt. Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar