måndag 27 februari 2012

Lycka i dess vackraste form.

När den sista pusselbiten faller på plats.

Idag har jag fått hoppa och skrika av glädje, ett litet samtal som meddelade att jag fått jobb! Och inte vilket jobb som helst utan förskolelärare:))

Är heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt överlycklig. Så underbart att få ett jobb som man verkligen, innerligt VILL HA. Min tanke är ju att plugga upp mig till lågstadielärare nästa år såååå himla kul att få in en fot i det hela :D

Jag säger då det, RUTINER, VÄLKOMNA!! Detta kommer förgylla min vardag så mycket. Jaowsa vad kul det ska bli!

Underbara vackra snälla kvinna som hjälpte mig :))

Nu blir jag mer taggad att sköta min diet också när jag inte behöver äta pga tristess och kan hålla vettiga mattider. Som sagt, rutiner.

Men wiiiiie, ingenting i världen spelar någon roll nu för jag ska få jobba med baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarn! :) Så glad att jag fått möjligheten, jag ska vara så duktig och detta ska definitivt få all min fokus nu :) För u aint shit without a job. Börjar redan imorgon, klockan åtta, innebär att jag måste stiga upp halv sex så jag hinner med morgonpromenad osv.

Helgen har varit underbar, som vanligt. Träffat nya människor, ätit gott, och njutit av underbart väder. Vad fan mer kan man begära av livet?

MWAAAAH!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar