tisdag 28 februari 2012

truttsuss

En sån underbar dag. Hade inga problem med att stiga upp när klockan ringde 05.00 idag förväntansfull som jag var :) Min lilla gumma hade inte gått och lagt sig ännu så jag hämtade en celsius och sen samlades våran lilla familj i sängen för morgonmys :))

Själva arbetdagen gick super bra och det var precis lika kul att som jag kom ihåg det. Barn är fantastiska. :)

Kom hem, väl inne på min tredje celsius taggade jag om för ett axelpass som i ärlighetens namn gick sådär. Var övertaggad när jag gick dit men inne på gymet var det smockfullt, varmt och jävligt stressig musik. Ni vet när man har planerat i skallen hur hela passet ska se ut och så är allt upptaget & rörigt så all fokus försvinner, urk. Allt blir bara fel då. Meeeeen, gör inget att det blir så 1 av 100ggr.

Min form då, hej din säl! Jag har varit så vätskig att jag knappt kunnat böja fingrarna i veckan, ringen på mitt finger har suttit injutet, min hud ser ut som en elefants, alla fibrer gör att min mage står raaaakt ut. Bönor, grönsaker, frukt och havregryn, yeah... Även lingonvecka, urk igen. Men ändå, det är tredje månaden på raken jag fått den. Innan dess var den försvunnen i 2 hela år. Så, min kropp är frisk iaf :)) Fast fasen så den strejkar och bråkar gällande maten, vill inte alls ge med mig. Men ner ska jag. Någongång, haha..

Hur som, jag brukar ju inta min första måltid vid 12, nu när jag stiger upp så pass tidigt blir det ju lite ändringar på det, en jävla omställning rättare sagt. Men innebär även mycket mindre mat på kvällen.

Såhär har idag sett ut;

måltid 1: havregryn och prottepudding
måltid 2: kyckling och grönsaker
måltid 3: kyckling och grönsaker
måltid 4: keso och jordgubbar
måltid 5: havregryn och prottepudding
måltid 6: grillad kyckling och grönsaker

har dille på havregryn och kasein nu så skulle fan kunna äta det hela tiden. Hur som, ska nog plocka bort en måltid i fortsättning, testar imorgon och ser hur det känns :)

Totala kaloriintag blir ungefär 1750 iaf :) Mycket bättre fördelat än innan då jag ätit alldelens för mycket under kvällen/natten under min rastlösa tid. No moe bitches ;)

Nu blev det mycket svammel här men orkar inte koncentrera mig.
Nu runda av kvällen, damn jag är trött och damn det känns bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar