söndag 18 mars 2012

FANTASTISKT!

Gårdagen var helt awesome!

Mina vänner, jag gjorde det igen. Ännu en lördag med bara cleanfood! Och inte nog med att jag nådde mitt viktmål på minus ett kg, jag lyckades med -1.1kg också! Oooooopa!

Startade dagen med en lååååång sväng i bulltoftaparken, promenerade en mil och njöt till fullo :) det gjorde hugge också, haha. Sen frukost, åt havregryn och ägg, yuuuuum! Efter jag varit effektiv med storstädning och tvätt begav jag migg till gymet för ett bonuspass. Ett hejdundrande axelpass blev det avslutat med dom vanliga 20min cardio :)

Vid sjutiden hade vi taccofrossa, så gott det var. Var så mätt efteråt så fick inte i mig mer mat efter det. Lyckades alltså med två måltider igår, haha. Samma morgonvikt idag som igår :) mycket skönt! Somnade halv ett och sovit som en prinsessa fram till klockan tio så två timmar längre än igår :) värsta sovmorgon om man jämför med klockan fem.

Nu ska jag till bulltofta och njuta sen grillad kyckling till brunch ;) ska till gymet en sväng sen för lite cardioo också hade jag tänkt. Lvet leker! Viktmålet i veckan blir ett kg igen, no mercy bitches, jag ska ner snabbt ;) fortfarande stor men har tightat till mig mycket bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar