torsdag 15 mars 2012

feelin' freakin' awesome!

Lägst vikt idag igen bitches!

-0.6kg hittills i veckan så 1kg ska vi nog kunna lyckas med! Blir lätt som en plätt med två ordentliga cardiopass imorgon och en ordentlig god natts sömn! Bara snittat 6h i veckan. Så imorgon ska jag somna tidigt och sova lääääänge! 10h minst, vakna upp pigg tidigt lördag morgon bara njuta och ta vara på dagen! Love iiiiiit!

Imorgon är det bara halv dag på jobbet med pluttarna sen helg :)

Var sviiin trött idag efter jobbet, kände mig orkeslös tom, funderade på att vila men tänka att jag kör en snabbis iaf :) MEN! Direkt jag satte min fot inne på gymet kom energin och såååån galen pump jag hade hela passet! Var riktigt stark :) tack min underbara lax i min söta matlåda! Lax är king! Avslutade med 20min cardio i vanlig ordning :)

Igår körde jag ben, ett light weight som jag fick tips att köra. Inga tunga pressar eller böj. Och fan, det var inge kul och så inte alls jag. I fortsättningen kommer jag köra som jag brukar varannan vecka iaf. Benpassen är ju gudomliga när man får gå därifrån kräkfärdig.

Hur som, jag är överlycklig och mitt liv rullar på ofattbart BÄST. Wie wie wie!

Som sagt, lördag morgon vill jag att den totala viknergången ska vara -1kg sen blir målet till måndag bara att hålla kvar det så :) hej grillad kyckling, jag längtar efter dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar