måndag 26 mars 2012

godmorgon älsklingar!

Först och främst måste jag be om ursäkt för att jag varit borta en vecka! Haft så fullt upp så hinner knappt med livet. But I love it! :)

Trotts att jag och Hamodi firade mina framsteg på mitt nya jobb förra onsdagen men grillad kyckling, ugnstekt potatis, tsatsiki, hummus och arabiskt bröd hamnade jag på lördagen på en morgonvikt som visade -1.3kg!! Min förbränning har verkligen varit på min sida! Kan äta riktigt stora mängder ett par ggr i veckan och leverera som fan ändå. Helt underbart!

I helgen kom Kristoffer och hälsade på mig. 3månader sen jag såg honom! Men tanke på att jag levt med mannen i fem år kändes det riktigt bra att han kom och hälsade på! Var en lugn och trevlig helg :) av någon anledning tyckte jag att jag var tvungen att ha en ätardag och tog med honom runt på matorgie. Måste säga att jag alldrig aldri aldriiiiii mer vill ha en ätardag. Även fast jag inte överdrev matintaget höll jag på att svimma. Mådde så fruktansvärt illa. Jag kände ingen saknad till det jag åt alls och ville bara tillbaka till min vanliga helgmåltider.

Hur som, jag svetaddes som en gris den natten och klarade mig med 2kg viktuppgång. Hatar dock känslan av ett steg fram, två steg bak. Men det var säkert bra för psyket och min återhämtning att få en liten reload, började bli rätt så jäkla sliten i kroppen.

Jag ska fortfarande fortsätta med minst ett kg i veckan så krigarandan på och lite extra slit i veckan så kommer det gå kanon! ;) det får dröja minst tre veckor till innan jag ens tänker tanken på att ha en ätardag.

Nu jobb med mina underbara barn, som jag saknat dom efter helgen!

Puss på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar