lördag 10 mars 2012

jag har varken lust eller ork.

Yes, jag välkomnar mitt älskade diet-tänk-mode VÄLKOMMET!

Idag steg jag upp, jag hade ost, marmelad, chrunchy, banan och äkta vaniljyoghurt redo hemma. Var bara nybakt bröd som skulle inhandlas påvägen hem från morgonpromenaden.

MEN

När jag under min promenad, kroppen full av endorfiner med massa härlig energi kom jag på att jag fasen inte var sugen på något av det. Har krigat hela veckan och skött maten så exemplariskt bra, dessutom varit fullkomligt övernöjd så. Pallar inte, varför ska man käka bara för att det är lördag? Kan man inte unna sig andr saker istället? Köpa ngt fint eller gå på ngn behandling eller något sånt.. Det sitter fan i mig bara i psyket från alla dessa jävla dieter att man ska äta skit på lördagar. Man äter bara för att äta. Vilket jävla bull.

Jag frågade mig själv vad jag var sugen på och svängde istället in på hemköp och köpte en grillad kyckling. Åt halva den med en mumsig avoacdosallad. Jag är sugen på massa kokta ägg med örtsallad också, så det ska jag äta till mellis. Ikväll vill jag ha andra halvan av den grillade kycklingen med ugnstekt potatis och till kvällsmat är jag riktigt sugen på en fruksallad!

Det är viktigt att unna sig och det kommer jag fortfarande göra om helgerna. Men jag ska unna mig det jag är sugen på! Nästa lördag kanske jag vill ha naturgodis och då ska jag äta det. Men att äta bara för att det är en viss dag tänker jag ge fan i.

Gårdagen vad mysig, jag jobbade med mina söta barn, tränade och sen umgicks jag med goda vänner på kvällen och tryckte massa grillad kyckling. Väldigt mycket, haha.. Svettades som en gris inatt av den höjningen och hade lägsta vikt imorse!

DET GÅR BRA NU!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar