fredag 2 mars 2012

Sååååå lycklig!

Skäms på mig! Inte uppdaterat på två dagar!

Kort & gott;
I torsdag låste jag ut mig när jag var på väg ut på morgonpromenad från 06.00-18.00, bläuk. Stod utanför dörren utan telefon, pengar och matlådor med hunden. Det enda jag tänkte på var att inte flippa lös (gumma var inte hemma) Det är snuskigt lätt att stressa upp sig och bli fly förbannad och koka över i sånna situationer men jag resonerade att jag ändå inte kan göra ngt åt situationen så försökte andas lugnt. haha.. 1½timme senare i trappuppgången hjälpte en go granne mig med pengar till taxi och tog hand om Hugo och jag kunde fara till jobbet.

Så glad jag var när jag vaknade igår och hade nycklarna hårt i handen när jag skulle gå ut på promenaden, haha.. Tänk så underbar en vanlig dag kan bli! Jag NJÖT!

Efter en rolig arbetsdag drog jag med en kompis till bulltofta och hade döroligt där, höll på att skratta ihjäl mig, haha.. Sen gick vi ut och åt grillad kyckling sen däckade jag just innan elva :) Så skönt.

Nu är klockan halv åtta, det är lördag, glädjen sprudlas i min kropp, solen lyser, ska ut på morgonpromenad sen väntar gym och ett indoorwalking pass, wiiie :))

Höööööörs sen gullisar! Måste ut och få göra mig av med min energi nu! PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar