tisdag 6 mars 2012

Välj det som gör dig lycklig & kämpa för det du tror på :)

Ååååh, har varit en sån där underbar dag igen :))

Fått vara ute mycket och det älskar jag, man mår så jävla bra av det, speciellt när det börjar bli vår :)) Jag och en vän svängde förbi ett superbra ställe och fick fransyska av kalv nermalt till köttfärs, dietlyx kallas det också!

Så imorgon är det köttfärs med wok i mina matlådor, namnam..

Hur som, axlar på schemat idag och det vart ett sånt FANTASTISKT bra pass, älskar när pumpen blir sådär obehagligt enorm. wiiiie :)) Tiden sprang iväg och när jag kollade på klockan hade det redan gått 90min, haha.. Gick vidare till trappan och körde i 25min där, gick så grymt lätt! Kondisen börjar arta sig igen :)) Åååh, jag känner verkligen att jag är på G nu!

Förutom att passet gick oförskämt bra så hade jag jävligt roligt också, sånna underbara människor jag har runt mig alltså :) Ger en livslust till tusen, jag älskar när jag får skratta sönder mig själv. & dom som suger energi, ignorerar jag bara :) Blir bättre och bättre på det hela tiden! Oftast inbillar man sig bara att dom personerna är nödvändiga. Jag väljer även att se det fina hos alla människor och tror inte dom gör så med mening om jag ska vara ärlig, detär bara så dom är. Men för att avsluta lite snyggare så faaaan vad jag älskar AA ELIT fitness gym :)) <3 Där man hämtar lyckan alltså..

Men hur som, FAN SÅ LYCKLIG JAG ÄR :) Så mycket som bara ramlar på plats hela tiden. Skam den som ger sig! Det är fan i mig det viktigaste, att aldrig aldrig någonsin ge upp. Välja det som gör en lycklig och kämpa för det man tror på.

Längtar riktigt tills jag är i form igen, kan tänka mig att det är många som tvivlar på att jag kommer klara det :) Men det kommer jag!

Nu hoppa i säng med Alicia Keys och Hugge, jobb imorgon hela dagen lång, wiiiie <3

Puss

3 kommentarer:

 1. Helt säker på att du kommer att klara att komma iform! Du är kanon bra! väntar med spänning på resultat, kommer bli grymt!

  MVH Josefin
  www.josefin.shapemeup.se

  SvaraRadera
 2. Of course you will make it, du e grym!!

  Kram från A-M

  SvaraRadera