söndag 8 april 2012

jag lever underbart!

En sån underbar helg jag haft :) bästa påsken!

Lördagen började som vanligt med promenad, grillad kyckling och axelpass! Sen drog jag på kalas, Rosies underbara dotter fyllde år. Allt började bra med att jag åt hennes delikata kycklinggryta och hoppade över efterätten. Tyckte inte riktigt jag förtjänade den delikata tårtan som stod framdukad. Vi bestämde senare att vi skulle hitta på något mysigt på kvällen.

Jag for hem, gick på en väldigt lång promenad och när jag kom hem började jag med maten. Ugnstektpotatis, fetasallad, kycklingfärsbiffar och köttfärsbiffar. Fick trevligt sällskap av mina pojkar också :)

MEN SEN, haha.

Blev det fest mitt i allt! Packad vart jag och hade så jävla kul! Väl i stundes hetta attackerade jag tårtan också ;) vi hade hur som helst en överfet natt.

Idag har vi softaaaaaaaaat. Vi käkade thaimat till brunch, stekte runt i solen innan vi blev lite rastlösa och bestämde oss för att fixa en rejäl grillmiddag :) blev en rejäl köttfrossa, namnam. Måste ge creed till killen vid grillen! :) till efterätt gjorde jag en fruktsallad med vaniljglass, enkelt och gott! Kom precis hem,ligger och ser tv och spårar faktiskt med lite snickers.

Man lever bara engång! Och jag lever så jävla underbart! :) jag njuter hela tiden. Vill inte gå miste om så fina sociala påhitt som vi hittar på under helgerna då och då. Jag har så jävla fina vänner! Man ska kunna blicka tillbaka på fina minnen och inte bara dieter :) men som jag säger, blir ju inte riktigt såhär varje helg! Har verkligen inte ångest eller något för det är så värt det! Imorgon är det måndag och då är det back to hardcore! ;)

Hoppas ni haft lika fin påsk som jag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar